Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam Review

Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam Review

Wisten jullie dat het reinigen van je huid een van de belangrijkste onderdelen is van je skincare routine? Door het reinigen van je huid maak je natuurlijk niet alleen je huid schoon maar zorg je er ook voor dat producten die je erna gebruikt beter opgenomen kunnen worden en beter kunnen werken.

Daarom is het belangrijk dat je een twee stappen cleansing methode toepast. Simpel gezegd, je wast twee keer je gezicht. Dit kan door hetzelfde product twee keer te gebruiken maar het is ook aan te raden om producten die elkaar versterken na elkaar te gebruiken.

Ik gebruik eerst de Image Ormedic Balancing Facial Cleanser. Dit is een hele krachtige cleanser maar is ondertussen ook heel mild voor je huid en zorgt (zoals de naam al zegt) voor een balans in je huid. Daarna reinig ik mijn gezicht nog een keer met de Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam.

Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam

Dit product gebruik ik dus om mijn huid voor de tweede keer te reinigen. Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam is speciaal ontwikkelt om je huid egaal te houden en zonder vlekjes of pigmentvlekken. Daarnaast is het ook nog eens goed tegen rimpels en lijntjes. Yes!

Ik gebruik de W+ Whitening Foam nu al enkele weken en ik ben ontzettend tevreden met dit product. Het is echt een perfecte aanvulling op de andere producten die ik gebruik en het smeert ook nog eens heerlijk uit.

Na het gebruik van dit product voelt mijn huid ontzettend zacht aan en is het ook nog eens perfect gereinigd.

Het resultaat

Sinds ik mijn skincare routine totaal heb veranderd en goed op elkaar heb afgestemd is mijn huid een stuk rustiger en ziet er veel meer glowy uit. Daarnaast vind ik het ook echt heerlijk om mijn huid lekker te verzorgen en schoon te maken als het resultaat zo snel en goed te zien is.

Het is altijd aan te raden om een specialist te raadplegen voor de producten in je skincare routine.

Je koopt de Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Foam hier:
https://deliaskinmaster.nl/product/ultimate-w-whitening-foam/

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie