Anti-Cellulite borstel voor onder de douche review

We hebben alweer super mooie zonnige dagen achter de rug in Nederland en in Doha is het eigenlijk altijd wel blote benen weer! Heerlijk om lekker iets aan te schieten en nergens over na te denken.

Nu is er absoluut niks mis met cellulite en iedere vrouw heeft het wel in een bepaalde vorm. Het hoort er allemaal bij en juist die imperfectie is natuurlijk ook mooi.

Maar zeker na veel sporten is het fijn om strakke benen als effect daarvan te zien en dat proces kunnen we zelf ook een goed handje helpen door bijvoorbeeld cuppen. Maar vaak kosten die dingen meer tijd dan waar we zin in hebben en voelt het soms als een gedoe. Dus toen wij de Anti – Cellulite borstel voor onder de douche voorbij zagen komen moesten we dat natuurlijk gelijk uitproberen!

Je gebruikt de borstel super makkelijk onder de douche of in bad. Wij gebruiken wat shower foam of olie op de plekken die we willen masseren en vervolgens ga je er een periode, aan te raden is 3 minuten per kant, met de borstel overheen wanneer je bijvoorbeeld een haarmaskertje laat intrekken.

De borstel is super makkelijk in gebruik en je huid wordt wat roder na gebruik en dat is juist een heel goed teken aangezien het dan werkt. Dit is namelijk de doorbloeding die er voor zorgt dat cellulitis langzaam minder wordt!

Wij merken allebei een verschil in de strakheid van onze huid sinds we deze borstel gebruiken en zijn dan ook super enthousiast. Een echte aanrader dus!

En het allerleukste van deze review? Jij kunt nu ook zo een anti-cellulite borstel voor onder de douche winnen. Morgen op 13 juli maken we op Instagram bekend hoe je mee kunt doen aan deze winactie!

Je kunt de borstel natuurlijk ook zelf aanschaffen via onderstaande link op Bol.com:
Anti-Cellulite borstel voor onder de douche

Veel liefs,

Bibi & Lotte

Geef een reactie