Image Skincare Prevention+ Daily Matte Moisturizer Oil-Free

Image Skincare Prevention+ Daily Matte Moisturizer Oil-Free

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben ben ik mezelf de laatste maanden enorm aan het verdiepen in skincare en mijn eigen skincare routine om het meest optimale uit mijn huid te halen.

Door het huidadvies vanuit Delia Skin Clinic heb ik een aantal producten uitgekozen om te gebruiken en heb ik mijn routine steeds verder uitgebreid. Waaronder met deze Image Skincare Prevention+ Daily Matte Moisturizer Oil-Free dagcrème.

Wat mij het meeste aansprak aan deze dagcrème was het feit dat er een SPF in zit maar dat deze crème je huid dus niet vettig zou moeten maken en dat is voor mij echt een must aangezien ik heel snel een vettige T-zone heb. Zeker wanneer ik zonnebrandcrème op mijn gezicht gebruik. Daarom kon ik ook niet wachten om deze crème uit te testen.

De verpakking van de Image Skincare producten zijn stijlvol en simpel en de producten ruiken daarnaast lekker maar ook niet TE sterk.

Het is een vrij dikke dagcrème waardoor deze iets minder goed uitsmeert maar hier wen je ook heel erg snel aan en je hebt gelukkig ook niet veel van het product nodig om je volledige gezicht in te smeren. Daarnaast trekt het product ook ontzettend snel in.

Wat ben ik blij met dit product! Zeker in de combinatie met de andere producten werkt het enorm goed en fijn. Mijn huid is veel rustiger en ik heb veel minder last van oneffenheden en vlekjes.

Deze dagcrème zal een vast onderdeel blijven van mijn skincare routine.

Je kunt deze dagcrème zelf bestellen op de website van Delia Skin Clinic maar het is altijd aan te raden om je goed over skincare producten te laten informeren aangezien iedere huid anders is.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie