Unieke accomodaties in Frankrijk

Er is maar een hele kleine kans dat we dit jaar op verre en tropische vakanties gaan. Wellicht omdat, dat nog niet mag of omdat we zelf liever dichter bij huis blijven.

Gelukkig zijn veel Europese landen weer ”open” voor Nederlandse toeristen en er zijn op een vrij kleine afstand hele mooie plekken en toffe accomodaties te vinden. Zoals in Frankrijk.

Een land waar ik als kind heel veel naartoe ben gegaan maar op latere leeftijd veel minder. En dat is eigenlijk wel jammer want Frankrijk is super mooi, heeft een heerlijk klimaat en natuurlijk de fantastische wijnen. Genoeg reden om de komende maanden met de auto naar La France te gaan.

En om jullie ook te inspireren heb ik de leukste en meest unieke Franse accomodaties op een rijtje gezet.

Les Grands Cepages

Aan een fantastisch mooi meer in de Provence kun je dus overnachten in een geweldig huisje aan het water wat veel weg heeft van een boomhut. Er zijn verschillende soorten die er worden aangeboden maar mij spreekt de Spa hut mij het meeste aan met een jacuzzi op de veranda. Denk daar een lekker wijntje en een zon bij en je vakantie kan toch niet meer stuk?

www.treego.nl/nl/boomhut-spa-boheme

Village Flottant de Pressac

Deze drijvende kamers zijn toch te romantisch?! Deze drijvende houten hutten hebben dus een slaapkamer en een woonkamer en je kunt dus ook bespreken dat je daar wilt eten.

Ik zie mezelf in deze te gekke accommodatie niet twee weken verblijven maar 1 of 2 nachtjes lijkt me super speciaal en romantisch.

https://supertrips.nl/village-flottant-de-pressac/

RoyalLodge designtent

Persoonlijk ben ik geen kampeer type maar na het zien van deze fantastische mooie tent wil ik gerust lekker gaan ”kamperen”. Het is een ontzettend mooie en rustige accommodatie in Zuid-Frankrijk. En mocht het te warm worden dan kun je ook nog de airco aanzetten. Top luxe.

https://glampings.nl/royal-lodge-frankrijk#.XvjyDpMzbGI

Cabane Dans Les Arbres

Een boomhut als deze kon natuurlijk niet in dit fantastische rijtje ontbreken. Hier heb je alles. Het natuurlijke van de boomhut gecombineerd met de luxe van een spa. Ontzettend speciaal!

https://www.cabane-spa-dans-les-arbres.com/la-cabane-dans-les-arbres

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie