Leuke en goede jaren 90 films

De laatste weken komen er steeds meer goede en leuke jaren 90 films op Netflix, Amazon Prime en op Net5. Persoonlijk houd ik echt van dat nostalgische gevoel van die films en daarnaast zijn de verhalen ook vaak super goed. Wie wordt er nou niet blij van bijvoorbeeld Notting Hill en Legends of the Fall.

The Bodyguard

The Bodyguard

The Bodyguard kun je het beste omschrijven als een romantische thriller. Daarnaast zitten er ook nog eens fantastische nummers van Whitney Houston in en Kevin Costner is ook nog eens een hele mooie bonus. Lekker meezingen of tegen je lover aankruipen wanneer de film te spannend wordt.

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump is en blijft een van mijn meest favoriete films. De film heeft humor, geweldig acteerwerk en er komen veel historische Amerikaanse gebeurtenissen in terug. ”Stupid is like stupid does”

What Women Want

What Women Want

Dit is een veel minder bekende romantische komedie en deze film is echt fantastisch. Het gaat over een macho man die voor zijn werk bij een reclamebureau zichzelf moet gaan verdiepen in vrouwen en dat loopt volledig uit de hand waardoor hij daadwerkelijk hoort wat vrouwen denken. Een super leuk verhaal en een heerlijke wegkijker.

The Green Mile

The Green Mile

Dit is een van de beste films uit de jaren 90. Een super mooi en heftig verhaal over de bewakers en gevangenen van de dodencel. Hier wachten de veroordeelde gevangenen op het moment dat ze geëxecuteerd worden. Een niet alledaags onderwerp en een prachtige verhaallijn. Bij deze film moet ik altijd weer even slikken.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie