Het Hyram Skincare YouTube Kanaal

Het Hyram Skincare YouTube Kanaal

Jarenlang gaf ik echt helemaal niks om skincare en om mijn huidverzorging. Natuurlijke gebruikte ik wel een dagcrème en producten om mijn make-up te verwijderen maar daar bleef het altijd wel bij.

Nu ik ouder word merk ik dat mijn huid simpelweg meer aandacht en meer liefde nodig heeft. Wanneer ik moe ben zie je dit sneller in mijn gezicht en mijn hormonen kunnen ook wel eens tot uiting komen in bultjes op bijvoorbeeld mijn kin.

Maar skincare is behoorlijk complex en je hebt tientallen stappen en producten. Maar waar begin je dan in godsnaam?! Een goede eerste stap is om natuurlijk naar een huid expert te gaan of een schoonheidsspecialiste die je huid kan analyseren en die je de juiste producten kan aanraden.

Maar dit zijn vaak prijzige behandelingen en niet iedereen heeft daar de tijd, zin of het geld voor om daar naartoe te gaan maar dat betekent zeker niet dat je niet meer over skincare te weten kan komen.

Zelf begon ik bijvoorbeeld blogs te lezen en uiteindelijk kwam ik dus op een fantastisch YouTube kanaal uit. Het YouTube kanaal van Hyram.
https://www.youtube.com/channel/UC2sYit3cZ2CuD_8FHYH7O_Q

Hyram is een Amerikaanse man die in Hawaii woont en een passie heeft voor alles wat met huidverzorging te maken heeft en hier maakt hij ontzettend veel content en video’s over.

Je kan op zijn kanaal terecht voor bijvoorbeeld uitleg over de basis principes van skincare maar ook voor bijvoorbeeld product reviews of extra uitleg en ervaringen met bepaalde merken.

Als je net als ik meer over huidverzorging wilt weten is dit een super leuk kanaal om mee te starten. Alles wordt makkelijk uitgelegd en hij is ook heel eerlijk over bijvoorbeeld stappen of producten die je absoluut niet nodig hebt.

Gaat dat zien!

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie