Droogshampoo

Elke dag mijn haren wassen dat doe ik nu al een tijdje niet meer en ik moet je eerlijk bekennen dat ik dat ook zo fijn vind! Ik laat mijn natuurlijke krullenbos weer zijn gang gaan en stijl mijn haren zo nu en dan eens! Bad hair days? Mwa die heb ik gelukkig bijna niet! Mijn haren zien er gezonder en vitaler uit dan dat ik ze elke dag moest wassen en stijlen.

Maargoed er zit natuurlijk wel een verschil tussen je haren minder wassen en vieze vettige haren krijgen! Om dat te voorkomen gebruik ik meestal op de 3e dag (4e dag was ik mijn haren) een droogshampoo en dit is er eentje van &Other Stories!! Een mega fijne droogshampoo waar ik inmiddels niet meer zonder kan!

De hoofd ingrediënten zijn artisjok extract, moringa extract en quinoa! Moringa komt van de moringa boom en zit bomvol met vitamines en mineralen! Ik drink hier ook met regelmaat een kopje thee van en merk echt een verschil als ik dit lange tijd niet doe!

Wat ik zo fijn vind aan deze droogshampoo is dat de structuur van je haar licht en luchtig blijft! Ik heb ook wel een droogshampoo’s gehad waar mijn haar heel kleverig werd en juist gedurende de dag vetter aanvoelden.

Ik ben dus super blij met deze droogshampoo van &Other Stories. Binnenkort ook maar eens de shampoo en conditioner van dit merk gaan testen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie