MonChou cheesecake taart van Chicks Love Food

Op de verjaardag van mijn nichtje had mijn schoonzusje een super lekkere en prachtige MonChou Cheesecake gemaakt! Het was echt een heerlijke taart en daarom wilde ik deze zelf toch ook maar een keer gaan maken. En daar zijn regenachtige zondagen toch echt perfect voor?

Het recept bleek van Chicks Love Food te zijn en het is (gelukkig voor mij) ook nog eens heel makkelijk! Want ik ben absoluut geen bak prinses omdat ik niet zo precies ben in de keuken en je dat met bakken natuurlijk wel moet zijn. 

Omdat deze taart zo lekker is deel ik hier wat meer informatie zodat jij hem zelf ook kunt maken!

Wat heb je allemaal nodig?

 • 200g digestive biscuits
 • 40g amandelen
 • 85g ongezouten roomboter
 • 6 gelatineblaadjes of 3 zakjes Klop – Fix
 • 200g witte chocolade
 • 200ml slagroom
 • 600g MonChou
 • 75g poedersuiker
 • 1 halve citroen
 • 100g rood diepvriesfruit
 • 100g vers rood fruit

Was het echt zo makkelijk?

In totaal ben ik een klein half uurtje met het maken van de taart bezig geweest en zelfs ik, met een minimale kennis van bakken vond het makkelijk. En daarnaast komt er geen bakken bij kijken want de taart met opstijven in de koelkast. Nog een voordeel!

Het resultaat?

Ik moet bekennen dat ik behoorlijk trots ben op mezelf omdat de taart er echt fantastisch en helemaal Instagram waardig uit ziet en daarnaast is de smaak ook nog eens heel goed!

In de onderstaande link staat het volledige recept met de volledige beschrijving voor wanneer je zelf ook deze geweldige taart wilt gaan maken.

https://chickslovefood.com/recept/monchou-cheesecake-met-rood-fruit-en-witte-chocolade-sinner-saturday/

Veel liefs,

Lotte

Logo Dutch Gigil

Geef een reactie