Dromen

Als kind heb je ze vaak al, dromen! “Later als ik groot word dan…” en soms veranderen die dromen wel duizend keer en soms is het een droom die vanaf moment één goed voelt en nagejaagd wordt.

Als tiener wilde ik graag danseres worden en om dat doel te bereiken zorgde ik ervoor dat ik veel trainde zodat ik na de middelbare school klaar was voor de audities! Ik trainde me suf op een balletschooltje in Zeeland, waar ik het vreselijk vond! Elke les vond ik zo een vreselijke uitdaging maar ik had dat doel voor ogen dus interesseerde het mij niet dat de sfeer daar zo negatief was. Ik ben audities gaan doen en werd op een aantal dansacademie’s aangenomen! Wow wat was ik trots op mijzelf! Dat deel van mijn droom was bereikt! Met succes rondde ik in 4 jaar de opleiding af en ik was een professionele danseres! Ik was in New York geweest tijdens mijn afstuderen en had ook die droom verwezenlijkt!

Helaas besloot mijn lichaam dit niet aan te kunnen en vlak na mijn afstuderen kreeg ik een hernia met de nodige complicaties waar ik vandaag de dag nog steeds last van heb. Er moest een nieuwe droom komen, maar waar droomde ik nog meer van?

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heb ik een aantal dingen geprobeerd om erachter te komen wat ik graag wilde! Vandaag de dag is het mijn droom om samen met Lotte een succes van ons bedrijf te maken! We hebben enorm veel leuke plannen in het verschiet en zijn met toffe projecten bezig!

Ik ben erachter gekomen dat het nodig is om dromen te hebben iets waar je naar verlangt en waarvoor je wilt werken!

Waar droom jij van?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie