Laneway the label

Steeds meer en meer raak ik geobsedeerd door Australische fashion merken en onlangs ontdekte ik weer een nieuw merk dat er zo fijn en zo mooi uitziet dat ik het wel met jullie moet delen!

Afgelopen week heb ik samen met een vriendin hier uit Doha mijn kledingkast een detox gegeven! Ik schreef in een vorige blog al dat ik dit zou doen en man wat voelt dat fijn! Blouses die ik al jaren in mijn kast heb hangen en amper tot niet meer draag, hoppa weg ermee. Broeken waarvan ik altijd droom er ooit nog in te passen terwijl ik stiekem al lang weet dat dit niet meer gaat gebeuren! Hopsake allemaal weg! Nu is het tijd om de overgebleven kleding aan te vullen met items waarvan ik weet dat ze lang mee gaan en het liefst ook nog eens duurzaam zijn!

Laneway the Label is dus een Australisch merk en ze verkopen maar een aantal producten, maar precies de producten die juist zo onmisbaar zijn in een kledingkast! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie witte blouse? of een fijne luchtige broek? Naast de essentials verkoopt ze ook wat slaap/lounge wear en ook deze items zijn echt prachtig!

Foto’s afkomstig van Instagram

Wat ik leuk vind aan dit merk is dat alles in kleine oplages gemaakt wordt! Geen massaproductie gemaakt in fabrieken waarvan je geen idee hebt hoe de medewerkers moeten werken. Nee kleine oplages waarmee het duidelijk is waar je kleding vandaan komt en hoe er met de medewerkers omgegaan wordt! Want heel eerlijk anno 2020 mogen we toch wel wat meer onze ogen openen voor dit soort zaken toch?

Ben je nou nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op haar website en ik denk dat je echt verkocht bent wanneer je deze essentials ziet!!

Veel liefs,

Bibi Logo Dutch Gigil

Geef een reactie