Speelgoed op reis

Een lange reis met een kleintje kan best wel vermoeiend zijn voor zowel je kind als jezelf. Vaak moet je lang zitten met relatief weinig ruimte om je heen en moet de kleine zich maar zien te vermaken.

Zelf ben ik al een aantal keren naar Nederland gegaan met de kleine dame en tot nu toe ging dat erg goed! Natuurlijk wil ze op een gegeven moment gaan lopen door het vliegtuig. Maar over het algemeen vermaakt ze zich goed op haar stoel en ik denk dat dat mede komt door wat ze aangeboden krijgt!

Ik neem namelijk altijd een speelgoedkoffertje mee waarin wat leuke verassingen zitten!

Zo’n soort koffertje gaat dus mee en hier zit dan wat speelgoed in en wat lekkers! Elke keer kiezen we samen iets uit het koffertje en daar gaan we dan even mee spelen! Liewood heeft hele schattige koffertjes maar ook bij de Hema kun je ze scoren!!

Qua eten zit er vaak wat fruit in en een snackje! Een koekje of een chipje! Qua speelgoed kleine diverse dingetjes!

Een klein knuffeltje en een paar kleine boekjes doen het altijd erg goed!! Wat ik ook mee neem is een insteek kubus!

Deze van Little Dutch is echt perfect om mee te nemen! Hij is erg klein en compact waardoor deze makkelijk in een koffertje past!

Voor de hele kleintjes is een activiteitenbord ook erg leuk! Zelf hebben wij deze ook vaak meegenomen en dat zorgde toch wel voor een momentje rust!

En als ze echt uitgespeeld zijn dan heb ik altijd nog wat op Netflix gedownload zodat ze even rustig wat kan kijken en hopelijk ik ook!

En wat nemen jullie mee op reis?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie