Lotte’s favoriete inspirerende Instagram accounts

Lotte's favoriete inspirerende Instagram accounts

Instagram is toch echt een ideaal platform om inspiratie op te doen of inspirerende vrouwen te volgen. Zelf vind ik accounts over interieur heel tof om te volgen maar bijvoorbeeld ook over food, health of lifestyle.

Daarom een blog met mijn favoriete Instagram accounts voor de nodige inspiratie.

De Huismuts

Inspirerende

De Huismuts is een super inspirerend Instagram account over onder andere interieur maar ook over mommyhood. Naast haar toffe Instagram account maakt ze ook vlogs die super leuk zijn om te kijken. Ze is een hele inspirerende vrouw die ook durft te laten zien dat een leven of je uiterlijk niet altijd perfect hoeft te zijn en dat vind ik wel heel prettig in vergelijking met al die online perfectie.

Delia Skin Master

Al eerder schreef ik over Delia, de eigenaresse van een skin clinic, webshop en dit toffe Instagram account. Ik vind het heel leuk om Delia te volgen omdat ze altijd heel positief is, ze geeft vaak advies en je krijgt een kijkje in het gezinsleven met haar prachtige man en drie zoontjes. Ook Delia heeft een eigen YouTube account waar ze normaal gesproken wekelijks vlogs op post.

Ook Delia is een echte powervrouw die haar eigen bedrijf runt samen met haar man en moeder, een gezin heeft en ook nog eens een heel leuk mens is.

Bien Schumacher

Inspirerende Instagram accounts

Bien volg ik ondertussen al een hele tijd. Ik vind haar een super puur, eerlijk en mooi persoon. Bien is ondertussen moeder van twee prachtige kindjes en samen met haar man Arjen vormen ze een mooi gezin.

Op haar Instagram account geeft Bien een inkijkje in haar dagelijkse leven en vertelt ze waar ze aan denkt, waar ze mee bezig is en soms ook haar onzekerheden. Echt super leuk en inspirerend om te volgen voor wat echtheid en vrolijkheid.

Marlou Volkerink

Inspirer

Het Instagram account van Marlou volg ik nog maar kort. Ik kwam enkele maanden geleden bij haar terecht vanuit een leuke gratis Instagram training. Marlou is namelijk een echte zakenvrouw en geeft onder andere trainingen en coaching sessies.

Ze is een echte specialist wat betreft Insta branding, een echte powervrouw en heeft een positieve en zakelijke mindset waar ik veel van kan leren waardoor ik dit account ook heel graag volg.

Veel liefs,

Lotte

Logo Dutch Gigil

Geef een reactie