Uitpuil kast

Als het op kleding aankomt kun je wel stellen dat ik eigenlijk meer dan genoeg heb. Hier in Doha puilt mijn kast uit en ook in Nederland staan er nog wat dozen waarvan ik eigenlijk niet eens weet wat erin zit. Zonde toch eigenlijk? Nou zit er hier in de kast ook iets teveel kleding waarvan ik erg optimistisch was dat ik het na mijn zwangerschap nog zou passen! Helaas maar toch zonde dat dit hier maar hangt en niet gedragen wordt.

Een kleine greep uit mijn kledingkast

Tegenwoordig probeer ik wat beter op te letten op mijn aankopen! Is dit een impulsieve aankoop? Wanneer ga ik dit werkelijk dragen? Vind ik dit over een jaar nog steeds mooi?

Naast dat ik mijzelf deze vragen stel probeer ik ook te kijken naar het hele proces hier voorafgaand. Is dit een duurzaam merk? Hoe wordt het gemaakt en van welke materialen? Dit wil echt niet zeggen dat ik nooit eens bij de Zara shop maar ik probeer wel meer te kijken naar het label erachter ipv de outfit alleen!

Mijn doel is om uiteindelijk een kast te creëren waarvan ik producten heb waar ik enorm lang plezier van kan hebben. Waarvan de kwaliteit goed is en ik weet dat dit lang mee gaat.

Herkennen jullie dit? Kijken jullie ook op deze manier naar shoppen? Voor mij is dit echt een proces geweest! Ik weet nog goed de dagen dat ik elke week wel in de Zara te vinden was. Ik keek meer naar de trend dan of ik het eigenlijk wel echt leuk vond.

Een deze dagen ga ik mijn kledingkast opruimen en alles wat ik niet meer pas mag weg! Ruimte maken voor de merken waarvan ik weet dat ik er lange tijd veel plezier van ga hebben. Voorbeelden zijn Posse, Daugthers of India en Mate the Label.

Zouden jullie het leuk vinden als ik een closet sale zou houden?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie