Image Ormedic balancing facial cleanser & Image Vital C review

Image Ormedic balancing facial cleaner & Image Vital C review

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al over mijn online huid test bij Delia Skin Master. Hieruit bleek dat mijn huid wel wat extra aandacht kon gebruiken en er stonden ook een aantal producten in het advies die goed voor mij zouden kunnen werken.

Ik bestelde een tweetal producten uit de lijst om mee te starten en daar geef ik jullie natuurlijk graag mijn uitgebreide mening over.

Ik koos voor twee Image producten. De Image Ormedic Balancing Facial Cleanser en het Image Vital C Hydrating Anti-Aging Serum.

Image Ormedic Balancing Facial Cleanser

Een goede reiniging en een goede cleanser is echt onmisbaar in je skincare routine. Het zorgt er natuurlijk voor dat je gezicht wordt schoongemaakt en je onzuiverheden weg haalt. Nadat je huid schoon is, kan het de andere producten ook beter opnemen.

Dit is een speciale en milde cleanser om je huid in balans te brengen en het is de bedoeling dat je deze iedere ochtend en avond gebruikt.

Ik heb deze cleanser nu twee keer per dag voor 1,5 maand gebruikt en mijn huid reageert hier super goed op. Vaak wordt mijn huid droog van cleansers maar van deze absoluut niet.

Dit is een mega aanrader en kan in principe voor ieder huidtype gebruikt worden.

Image Ormedic Balancing Facial Cleanser

Image Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

En dit product is toch wel heel speciaal! Een serum met vitamine C en dat vind je huid dus heel erg fijn!

Dit serum is dus een ontzettende hydraterende booster voor je huid. Hierdoor verminderen je lijntjes en krijg je een hele fijne glow en een zachte huid.

Ook dit serum gebruik ik twee keer per dag. Gelijk nadat ik mijn huid met de cleanser heb schoongemaakt gebruik ik dit serum.

Image Vital C Hydrating Anti-Aging Serum

De producten van Image skin care zijn alles behalve goedkoop maar ze laten gelijk en snel resultaat zien en dat vind ik erg belangrijk.

Wat mij betreft zijn dit twee top producten voor in je skin care routine.

Kijk hier verder door de online gratis skin test

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie