Smoothie Bowls Baby

Dit is misschien een beetje mosterd na de maaltijd maar dames ik heb de smoothie bowls helemaal ontdekt. We zien ze natuurlijk al tijden voorbij komen online en op Instagram maar ik dacht altijd dat dit super veel werk was en daarom had ik er nooit zin in (ik ben nou eenmaal een beetje lui als het op koken aankomt).

De afgelopen weken heb ik heerlijke ”normale” smoothies gemaakt maar voor een ontbijt heb ik toch wat meer ”body” nodig. En toen kwam ik een aantal hele lekker uitziende recepten van smoothie bowls tegen en ik had ook nog eens alle ingrediënten in huis. Dus ik had geen excuus meer!

En wauw wat is dit een uitkomst en wat is dit makkelijk! Het is echt super makkelijk om te maken en daarnaast ook nog een gezond.

De afgelopen dagen heb ik een aantal verschillende smoothie bowls geprobeerd en ik volg geen vast recept maar ik zorg ervoor dat er altijd banaan of diepvries avocado in zit voor de basis en daaraan voeg ik in de blender amandel melk toe en ander diepvries fruit.

Nadat je smoothie mix klaar is schenk je alles in een kom en leg je er vervolgens nog vers fruit op en bijvoorbeeld wat havermout of granola.

Easy & gezond en daarnaast doet dit me ook ontzettend aan vakantie denken.

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie