Op reis en ik neem mee

Reizen met kleine kids kan een aardige opgave zijn! Zelf heb ik al regelmatig een tripje Doha Amsterdam gemaakt met de kleine en ik vond het moment dat zij voor het eerst mee kon in de buggy dan ook een enorm verschil!

De eerste paar keren droeg ik haar dicht bij me in de draagzak maar dat wordt op een gegeven moment best wel zwaar, plus als je alleen reis en je die draagzak af moet doen voor controle kan dat best een uitdaging zijn! Zo een buggy is dan veel relaxter!

Hier in Doha hebben ze op het vliegveld zelf ook buggy’s die je gewoon kan pakken, maar goed dan zit je nog met de plek van bestemming. Is daar ook iets dergelijks te vinden?

Zelf hebben wij de Beeyu Vega buggy! Een enorm simpel ding wat niet al te duur was en mega relaxt in gebruik!

Te koop via oa Bol.com

Deze simpele wagen heeft ons al meerdere malen enorm fijn geholpen en is echt onmisbaar geweest tijdens sommige reizen! Onderin leggen we altijd het speelgoed koffertje voor de kleine en aan het handvat kun je makkelijk een luiertas hangen!

Maargoed er zijn natuurlijk ook wat mooiere versies te krijgen! Zoals bijvoorbeeld de YoYo van Babyzen.

Foto afkomstig van Instagram

Deze buggy ziet er natuurlijk een stuk mooier uit en is wellicht ook wat stabieler dan de buggy die wij hebben. Al moet ik zeggen dat onze buggy al aardig wat overleefd heeft!! Deze buggy van Babyzen is heel compact op te vouwen en mag bij vrijwel elke maatschappij mee in het vliegtuig! Super chill want zo hoef je de kleine amper te dragen!

Welke ik ook erg mooi vindt zijn de buggy’s van Easywalker!

Foto’s afkomstig van Instagram

Deze stevige buggy’s zijn heel makkelijk in gebruik en ook erg goed klein te maken! Let wel op welk model je koopt want niet elk model mag zomaar mee het vliegtuig in!

De prijsklasse van deze 3 buggy’s is erg variërend en ik moet zeggen dat in ons geval goedkoper zeker niet slechter betekend! Hij ziet er wellicht iets minder mooi uit maar wij hadden een hele mooie dure kinderwagen gekocht en gebruiken die ook veel vaker.

Slim is wel om van te voren te checken welke maatschappij welke afmetingen handhaaft en dat je goed weet hoe je de buggy moet in / uitklappen! Ik heb zelf al meerdere malen aan het grondpersoneel moeten laten zien dat de buggy daadwerkelijk heel klein te maken is!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie