Zomer make up

Dikke lagen make up zul je vast niet dragen in de zomer, althans dat doe ik zelf niet. Maar een leuk kleurtje op je lippen of een kleine tinted moisturizer kan soms hartstikke leuk staan!

Degene die ons al wat langer volgen weten dat ik sinds ik in Doha woon en moeder ben geworden amper nog make-up draag. Het is erg warm hier dus als ik iets te veel make-up draag lijk ik op een gesmolten clowntje en daarnaast heb ik er vaak geen tijd voor.

Wat ik wel leuk vind is een mooie gloed over mijn huid. Soms een kleine glitter kan best leuk zijn in de zomer!

Een van mijn favoriete merken is daarin Laura Mercier. De tinted moisturizer is enorm fijn en ook hun primers met daarin een verwerkte glitter is zelfs mooi om puur zo te dragen zonder er verder nog een laag make-up over te doen!

Foto afkomstig van Instagram

Een andere manier om je mooie gebruinde tint wat te accentueren is door een bronzer te gebruiken! Overdag doe ik dit eigenlijk nooit maar als je in de avond weg gaat is dit een mooie manier om de gloed er nog meer uit te laten komen!! (helaas is er in Doha nog niks open dus zit je alleen maar thuis).

Bijvoorbeeld deze nieuwe bronzers van Charlotte Tilbury! Hiermee kun je die fijne zomergloed die je opgebouwd hebt net even wat beter accentueren!

Foto afkomstig van Instagram

Vindt je dit toch nog te veel en wil je het echt simpel houden dat kun je ook kiezer voor een zomerse tint op je lippen!

Zo heeft Ere Perez mega mooie kleuren en voor de zomer ook nog eens hele vrolijke kleurtjes!

Foto’s afkomstig van Instagram

Wat ik persoonlijk fijn vind aan dit merk is dat het een vegan merk is! De oprichtster staat voor natuurlijke schoonheid, make-up is eigenlijk slechts een klein onderdeel van je dagroutine.

Ik hou het ook graag simpel en draag amper nog make-up. Sinds ik dat doe en daarnaast gezond probeer te lezen qua voeding en een balans met activiteiten en rust ziet mijn huid er mooier uit dan ooit!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie