Duurzame badkleding

Het betere weer komt er gelukkig weer aan! En wellicht zit een lekker tropisch oord of de Franse Rivièra er dit jaar niet in maar dat betekent niet dat we niet kunnen genieten van het strand, zwembad of van det tuin.

Maar badkleding is vaak alles behalve duurzaam en daarom heb ik in deze blog hele mooie duurzame merken op een rijtje gezet.

AllSisters

AllSisters is een ontzettend mooi en eco-friendly badkleding merk uit Spanje. Het merk is ontstaan uit de pure bewondering voor de zee en de watersport cultuur en natuurlijk de natuur.

Duurzame bikini's
Badpak – €122,00

Reformation

Een aantal weken geleden schreef ik al eerdere over het hele mooie en duurzame merk Reformation. Naast fantastische jurken en kleding hebben ze dus ook fantastische badkleding.

Duurzame badkleding
Bikini top – €68,60 | Bikini broekje – €68,60

Woodlike Ocean

Dit merk is daadwerkelijk uit de oceaan ontstaan! De badkleding wordt namelijk gemaakt van oude visnetten en van ander gerecycled materiaal. Daarnaast zijn de items ook nog eens heel mooi.

Duurzame badkleding
Top – €58,00 | Broekje: €58,00

 

Jungl

En natuurlijk eindigen we de blog met een Nederlands merk voor duurzame badkleding. Namelijk Jungl Amsterdam. Opgericht door twee zusjes die al van jongs af aan met duurzaamheid bezig waren en dat nu hebben vertaald in een prachtig merk!

Duurzame badkleding
Badpak – €65,00

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie