Snoo

Soms kom je via Instagram mensen tegen die je enorm inspireren. Een van deze mensen is Rebecca Burrow! Deze prachtige vrouw houdt een enorm mooi account bij en heeft een ontzettend leuke baby/kinder winkel. Zelf is ze onlangs moeder geworden van haar tweede kindje. Over het moederschap heeft ze veel (zinvolle!) dingen te vertellen en met haar volgers deelt ze ook enorm veel!

Via haar kwam ik terecht bij Happiest Baby die de Snoo ontworpen heeft! Snoo is een baby bedje en niet eentje zoals vele anderen!

Foto afkomstig van Instagram

Als je het bedje zo op het eerste oog ziet lijkt een normaal wiegje eentje zoals alle anderen! Toch is Snoo net even wat anders en kan deze bijdragen aan meer nachtrust bij een baby! En voor degene die een kleintje hebben die weten hoe vermoeiend slaapgebrek kan zijn!

In de Snoo zit je baby veilig ingebakerd en het bedje kan zichzelf heen en weer wiegen.

“SNOO is a responsive baby bassinet that boosts a baby’s sleep by combining gentle rocking with soothing white noise and snug, safe swaddling. Created by Dr. Harvey Karp (The 5 S’s, Happiest Baby on the Block), SNOO helps babies by imitating the calming sensations of the womb.”

Mochten wij ooit een tweede kindje krijgen dan ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar dit bedje! Zeker omdat er al veel positieve verhalen zijn rondom dit product! Als ik zie hoeveel uren we bezig zijn geweest om ons meisje destijds in slaap te krijgen. Ik weet nog goed dat toen ze net geboren was mijn man 3 weken weg moest voor werk. Gelukkig kwam mijn moeder de eerste week helpen maar daarna moest ik het zelf doen 2 weken en ik was zo vreselijk moe. Nou was de situatie uitzonderlijk omdat we net geëmigreerd waren en je dus net mama bent geworden in een vreemd land zonder je man naast je, maar toch ik denk dat zo een bedje zeker bijgedragen had aan meer nachtrust!

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden dan kun je de volgende site bezoeken;

http://www.happiestbaby.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie