De beste films en series op Videoland in de maand mei

Veel mensen hebben tegenwoordig niet meer alleen een Netflix abonnement maar bijvoorbeeld ook Videoland.

Daarom deze maand een keer geen Netflix tips maar juist tips voor Videoland.

Taboo
De beste series en films op Videoland
Deze serie is de perfecte serie om samen met je lover te kijken. Taboo is namelijk wat duister, stoer en met Tom Hardy in de hoofdrol. De serie speelt zich af begin 1800 in London en laat de ruwheid van die tijd heel mooi zien. Taboo heeft dezelfde makers als Peaky Blinders en dat zegt natuurlijk wel wat!

The Girl in the Spider’s Web
De beste series en tips op Videoland
Yes! Na de geweldige ”The Girl with a Dragon Tattoo” remake is het tijd voor een vervolg. Helaas speelt Rooney Mara dit keer niet de hoofdrol en ook Daniel Craig is niet meer van de partij.

Maar de hoofdrol wordt dit keer vertolkt door Claire Foy (ja ja van The Crown) en zij zet een hele goede performance neer.

Het is weer een hele spannende film en je hoeft de eerdere films in principe niet gezien te hebben om dit verhaal te snappen (wel een enorme aanrader, zeker de Scandinavische films).

De Bachelorette
De beste series en films op Videoland
Okay, okay dit is natuurlijk absoluut niet de beste serie die er te vinden is op Videoland maar wel heerlijk voor vermaak en misschien ook wel een beetje leedvermaak.

In Nederland is er al vaker The Bachelor uitgezonden maar nog nooit The Bachelorette. Ik ben heel benieuwd want ik vind dat soort programma’s wel heerlijk.

Das leben der AnderenDe beste series en films op Videoland
Deze film staat heel hoog op mijn lijstje van beste films die ik ooit gezien heb. Het verhaal speelt zich af in het naoorlogse Duitsland in Oost Berlijn.

Mensen zijn hier natuurlijk absoluut niet vrij en worden op grote schaal afgeluisterd. Maar kun je wel objectief blijven wanneer je alles van een specifiek gezin hoort?

Hebben jullie een Videoland abonnement?

Veel liefs,

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie