Rokkenjagers

Ik ben gek op mooie jurken maar rokken draag ik eigenlijk zelden, wat zonde is want er zijn zulke toffe rokken te vinden! Zeker in de zomer is een luchtige rok super fijn!!

Dus ben ik maar eens op zoek gegaan naar wat toffe rokken en bij mijn favoriete winkels hebben ze ook dit jaar weer hele gave ontwerpen!

Free People weet toch elke keer wel weer een enorm toffe collectie neer te zetten. Deze bohemian feeling past ook enorm goed bij mij!

Foto’s afkomstig van Free People

De oranje rok kan ook als jurk gedragen geworden! Super handig een 2 in 1 ontwerp dus.

Revolve is toch ook wel een van mijn lievelingswinkels. Zij verkopen mega toffe merken en zeker wanneer er sale is shop ik hier graag!

Foto’s afkomstig van Revolve

De gestreepte rok is van Tularosa! Een mega mooi Amerikaans merk dat werkt met super fijne stoffen en elk jaar (naar mijn idee) weer een goede collectie heeft.

Ook L’academie heeft hele fijne rokken! En House of Harlow 1960 opgericht door Nicole Richie. De witte rok is van dit merk. Zelf heb ik hier een vest van gekocht enige tijd geleden en ik ben er nog altijd erg blij mee. De stof blijft mooi en je merkt dat het een goede kwaliteit is.

De rok die ik op deze foto draag is van Zara! Al mega lang geleden gekocht, maar nog steeds super blij mee! Het wordt toch tijd dat ik deze rokken maar weer eens uit de kast haal en echt ga dragen. Wat ik zelf altijd lastig vind is, wat draag ik hierop? Een shirt? Een topje of een blouse? Vaak wordt het al snel een beetje truttig.

Hebben jullie tips of wat te dragen op een rok?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie