De tofste zonnebrillen

De zomer komt eraan en in Nederland beginnen de regels gelukkig alweer wat te versoepelen! Helaas in Doha moet ik nog even wachten maar hopelijk kunnen we snel van het mooie (lees: warme) weer genieten! En bij die leuke strand outfit of dat zonnige jurkje hoort soms toch echt wel een zonnebril bij!

Ik ben niet iemand die veel van dit soort items heeft en ik draag er vaker geen dan wel, maar toch zo nu en dan is het wel handig. Al een aantal jaar ben ik dan ook enorm bij met mijn Céline bril! Gescoord op Zalando Lounge! Deze website heeft nu overigens ook weer hele fijne zonnebril aanbiedingen.

Foto’s afkomstig van Zara

Bij de Zara spotte ik online ook enorm leuke brillen! Deze 3 staken er voor mij wel bovenuit. Ik hou vaak wel van een wat grotere bril al vind ik een klassiek model ook erg mooi! Fijn aan deze brillen is dat ze niet zo duur zijn en je er eventueel meerdere kunt kopen om af te wisselen!

Foto’s afkomstig van Bijenkorf

Wil je toch liever een bril in het wat duurdere segment dan is de Bijenkorf natuurlijk altijd een goed idee! Nu de sale gestart is zijn de prijzen van deze mooie brillen ook wat fijner gelukkig!!

Dolce & Gabbana heeft eigenlijk altijd wel een mooie lijn! Heel klassiek en mooie kleuren! Ook Céline blijft een van mijn favorieten en wat ik fijn vind is dat ik na jaren nog steeds mega blij ben met mijn bril en hij nog steeds heel mooi is!

Qua vormen vind ik “cat eye” brillen erg tof!

Deze vind ik bijvoorbeeld enorm tof!! Het moet natuurlijk wel bij je gezichtsvorm passen maar volgens mij staat dit model bij de meeste erg gaaf!!

Draag jij graag een zonnebril?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie