Instagram Cursussen

Instagram Cursussen

We zitten natuurlijk nog steeds veel meer binnen in vergelijking met bijvoorbeeld vorig jaar. Maar dat betekent niet dat je jezelf thuis niet verder kan ontwikkelen!

Zelf vind ik het super leuk en belangrijk voor mezelf om te blijven leren en ontwikkelen. Op wat voor vlak dan ook. Nu heb ik de afgelopen weken zelf een aantal toffe cursussen gevolgd en dat allemaal via Instagram.

De laatste weken kwam ik heel veel toffe cursussen tegen en die kon ik natuurlijk niet allemaal zelf doen maar ik deel ze graag met jullie omdat het super leuk is om te volgen en vaak ook voor hele leuke prijsjes!

Muk | Capture that interior

Ik volgde Muk al enige tijd voor haar fijne fotografie en interieur inspiratie. Muk is namelijk een interieur fotografe en bij haar volgde ik een van de  Instagram cursussen.

Ze heeft namelijk een hele leuke interieur fotografie cursus ontwikkelt: Capture That Interior waar ze de basis uitlegt van het fotograferen van een interieur.

Persoonlijk vond ik dit een super leuke en waardevolle cursus om te volgen omdat je er ook gelijk mee aan de slag kan!

Alle informatie over Capture That Interior

Glow Mini

Dit is een super toffe cursus die Bibi heeft gevolgd die je alles leert over plantaardige voeding voor jou en je kleintje!

Lees hier de blog van Bibi over Glow Mini

Marilyn Bartman | Mama for Mini

Zoals je al eerder kon lezen in het interview met Marilyn geeft ze ook cursussen en trainingen. Super tof!

Ik volgde de Mama for Mini cursus. Een fotografie cursus die uitlegt en je de basis leert hoe je goede foto’s van je kids (of in mijn geval van andere kids) kan maken met je smartphone! En hoe tof is dat?

Want laten we wel wezen, onze smartphones hebben we altijd bij de hand en een camera toch minder. En het zou zonde zijn als je bijzondere momenten daardoor minder goed kan vastleggen.

Dit was een super toegankelijke en leuke cursus met super veel bruikbare tips!

Lees alles over Mama for Mini

Interiorjunkie | Interiorboostcamp

Dit is natuurlijk een geweldig Instagram account om te volgen! Al die inspiratie en tips. En nu kan Elisah je ook nog helpen om van jou ook een interior pro te maken!

Alles over de Interiorboostcamp
Welke cursus spreekt jou het meeste aan?

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie