De haarpin

Ik heb inmiddels behoorlijk lang haar en ik zou het zeker niet willen knippen, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik het bijna nooit los draag. Het hangt in mijn gezicht of waait juist alle kanten op zodra ik buiten ben! Maar al die elastiekjes telkens kan ook niet goed zijn voor mijn haren! Daarom ben ik op zoek naar een alternatief!

Onlangs kwam ik via The Gathershop op een hele mooie oplossing, namelijk een haarpin. Dit mega eenvoudige ontwerp is naar mijn idee beter voor je haren en staat direct ook heel leuk!

Via The Gathershop

Zoals je ziet is dit een hele eenvoudige manier om je haar toch op te kunnen steken!

Als je verder op internet gaat zoeken kom je steeds meer leuke en mooie haarpinnen tegen! En nee niet meer die truttige met een pareltje of glitters. Echt hele toffe en minimalistische ontwerpen zitten ertussen!

Blijkbaar zijn ze ook in opkomt, want tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat er veel al uitverkocht zijn! Ik kan niet wachten tot de voorraad weer aangevuld word en dan bestel ik er direct een.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie