Delia Skin Master Skin Questionnaire

Delia Skin Master Skin Questionnaire

Gelukkig mogen we tegenwoordig weer naar de kapper en naar onze schoonheidsspecialiste. Maar ik snap ook heel goed dat niet iedereen dat al fijn vindt of misschien wat meer vrijblijvend advies over haar huid zou willen ontvangen.

Een paar weken terug kwam ik uit bij bij Delia Skin Master. Ik heb namelijk al een aantal jaren last van mijn huid en ondanks dat ik fijnere producten voor mijn huid heb gevonden wilde ik graag een beter advies wat ik moet gebruiken en vooral ook bijvoorbeeld wanneer.

Want ik geloof er heel erg in om nu goed voor je huid te zorgen zodat je daar ook van kunt genieten wanneer je wat ouder bent.

En wellicht kennen jullie Delia al. Zij is een echte autoriteit op het gebied van skincare in Nederland en heeft zelfs een lab om je huid goed te onderzoeken en te behandelen. Daarnaast maakt ze ook super leuke vlogs!

Maar goed. Terug naar Delia Skin Master. Via via kwam ik er dus achter dat Delia en haar team online een goed advies over jouw huid kunnen geven op basis van een grote vragenlijst en foto’s. En dit alles helemaal vrijblijvend en gratis! Hoe tof is dat?!

Delia Skin Master Skin Questionnaire

Dus ik ben aan de slag gegaan met de uitgebreide vragenlijst en heb een paar hele on charmante foto’s van mijn huid toegevoegd. Een paar dagen later had ik al een uitgebreid advies in mijn mailbox en daarnaast ook nog voedingstips! Want Delia gelooft ook heel erg in het van binnen oplossen van huidproblemen en dat klinkt heel logisch!

Ik heb al een aantal nieuwe producten aangeschaft en ik ga de komende tijd aan de slag met mijn nieuwe routine en ik zal jullie natuurlijk op de hoogte houden van de vorderingen en het resultaat.

Skinadvies

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie