De fijnste conditioners

Een bad hair day zullen we allemaal wel eens hebben, maar ik vind niks erger dan vettig haar! Er is dan geen model in te krijgen en het hangt als een zielig hoopje langs je gezicht. Beetje dat effect wat je in films ziet wanneer het hard geregend heeft! Niet zoals we het graag zien.

Mijn haar heeft de afgelopen jaren heel wat te verduren gehad! Blond, donker, toch weer blond, hmm nee wacht donker staat me beter! Er is een tijd geweest dat ik elke dag mijn haren stijl maakte. Niet goed en de conditie van mijn haren ging erg achteruit. Een goeie conditioner is dan al zo enorm fijn!

Een conditioner waar ik bij zweer is die van Sansceuticals. Dit mega fijne product zorgt voor zulk zacht en gezond uitziend haar, terwijl je er maar heel weinig van nodig hebt.

Foto’s afkomstig van Instagram

Deze conditioner gebruik ik dan samen met de bijbehorende shampoo en dit duo heeft mij echt doen verbazen! Toen ik dit een paar dagen gebruikte kreeg ik complimenten dat mijn haar er zo goed uit zag en mensen dachten dat ik bij de kapper was geweest! Waar je wel op moet letten bij dit product is dat je weinig gebruikt en het niet bovenin je haar insmeert, maar halverwege en in de puntjes!

Wanneer deze fles op is (helaas zoals nu) en deze momenteel in Doha niet verkrijgbaar is gebruik ik graag de producten van Hask.

Foto’s afkomstig van Instagram

Ik gebruik zelf de “Coconut” lijn en “Biotin” lijn. Beide zijn erg fijn en wat moois, is dat mijn haren super zacht worden en toch niet vet!!

Wat ik verder doe om mijn haren gezond te houden? Niet elke dag mijn haren wassen! Soms zit er zeker 3 dagen tussen en ik heb gemerkt dat dat een heel mooi effect heeft! Er zijn zelfs mensen die 1 keer per week hun haren wassen, dat werkt voor mij niet. Dan lijkt het net of mijn lokken aan mijn hoofd vastgeplakt zitten! Niet de look waar ik voor ga!

Ook de stijltang wat vaker laten liggen en föhnen op lage temperatuur werkt erg goed!

Welke conditioner zweren jullie bij?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie