De beste podcasts van mei 2020

De beste podcasts van de maand mei 2020

Ook in deze tijd heb ik weer een aantal hele goede podcasts geluisterd die ik graag met jullie wil delen! Want wat afleiding is zeker in deze tijd ook heel erg welkom!

Joe Exotic: Tiger King

De beste podcasts van de maand mei 2020

Iedereen heeft ondertussen wel een keer gehoord van Tiger King. De Netflix sensatie van de maand april. Het verhaal is natuurlijk ook te bizar voor woorden en net zoals veel mensen wilde ik er nog meer over weten en toen zag ik deze podcast op Spotify staan.

Er zitten natuurlijk onderdelen in de serie en de podcast die gelijk zijn maar de podcast geeft een nog wat beter ”kijkje” achter de schermen.

Your Own Backyard
De beste podcasts van de maand mei 2020Dit is een heel bizar verhaal over Kristin Smart. Een studente die na een feestje verdwijnt en waarvan de vermissingszaak nooit is opgelost. Dit alles gebeurde vele jaren geleden.

De podcast maker komt uit dezelfde stad als Kristin en is ook verbijsterd over het verhaal. Hij heeft zelf geen politie of journalistieke achtergrond maar besluit om in dit verhaal te willen duiken omdat dit hem enorm intrigeert.

Dit is een hele spannende podcast en ook een verhaal waar je nekharen van overeind gaan staan omdat de politie toch wel heel veel steken heeft laten vallen.

Cokevissers
De beste podcasts van de maand mei 2020Naast goede Amerikaanse podcasts luisterde ik ook weer naar een hele goede Nederlandse podcast.

De Cokevissers podcast gaat over een enorm grote coke vondst op een boot afkomstig uit Urk. Misdaadjournalist Wouter Laumans wil hier meer over weten en gaat op onderzoek uit of het hier om een incident gaat en hoe Urk hierbij betrokken raakte.

Deze podcasts zijn trouwens allemaal via Spotify te beluisteren.

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie