Zwoele lippen

Elk jaar weer wanneer het zomer begint te worden krijg ik zin om wat meer kleur te gebruiken! En dan draag ik ook sneller een mooie lipgloss of soms zelfs een lippenstift!

Er zijn bij mij een aantal favorieten waar ik toch telkens weer naar grijp!

De eerste die ik enorm fijn vind is de lipgloss van Caudalie! Deze “French Kiss” geeft een hele mooie donkerroze kleur zonder dat deze te intens is! Daarnaast kun je deze lipgloss eigenlijk beter als een lip balsem zien, want deze hydrateert je lippen heel fijn!!

De lipshine van RMS beauty is ook een enorme aanrader! Je hebt eigenlijk maar heel weinig nodig om een mooie zachte kleur op je lippen te krijgen! Zelf heb ik deze destijds bij Skins cosmetics gekocht in Amsterdam! Deze mega fijne winkel in het conservatorium hotel heeft veel meer van RMS beauty! En ik moet zeggen dat ik vrijwel alle tinten mooi vond! Niet schreeuwerig maar wel intens! De kleur heet “bloom”.

Een ander merk dat toch ook telkens weer een van mijn favorieten blijkt te zijn is Rituals! Zij hebben natuurlijk mega fijne crèmes en luchtjes voor in huis maar ook hun make up lijn vind ik zelf erg fijn! Deze lippenstift/ lipbalsem heet “soft pink”. Ik moet zeggen dat ik de kleur meer een bruinige tint erdoor vind hebben en iets minder roze, maar wanneer je deze draagt (zeker met een getinte huid) komen je lippen erg mooi uit!

Soms draag ik deze drie favorieten ook alleen zonder verder iets aan make up te dragen! Zo zie je er toch net wat frisser uit en je hoeft er amper wat voor te doen!

En draag jij wel eens iets op je lippen?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie