Natuurlijke zonnebrand

Als het om huidverzorging aankomt heb ik de afgelopen jaren een enorme switch gemaakt! De producten die ik gebruik zijn veelal natuurlijk en bevatten het liefst geen chemische materialen! Je huid is immers je grootste orgaan en wordt aan zo enorm veel elementen blootgesteld.

Nu de zomer eraan komt is het ook belangrijk om ons grootste orgaan goed te verzorgen. Als tiener ging het er mij om dat ik zo snel mogelijk lekker bruin werd. Insmeren? Ach niet nodig ik verbrand toch amper tot niet! Daar denk ik tegenwoordig (gelukkig) wel anders over! Ik wil mijn huid graag goed verzorgen en daar hoort dan een goede zonnebrand bij!

Zeker hier in Doha waar het zonnetje dagelijks schijnt moet je je huid nou eenmaal beschermen!

Ik ben enorm fan van de producten van Eco by Sonya! En daarom wil ik ook graag hun zonnebrand aanschaffen!

Helaas is reizen op dit moment geen optie en is het erg prijzig om alles op te laten sturen maar deze zonnebrand zou echt top zijn! Waarom? Omdat er alleen gewerkt wordt met natuurlijke materialen!! Ook zit er vitamine E in verwerkt dat een beschermende factor bied voor je huid!

Een ander product wat ik gelukkig nog op voorraad hier heb is jojoba olie! Deze olie werkt verzorgend voor je huid, trekt heel snel in en is dus beschermend tegen de zon! Wist je dat men vroeger in Amerika deze olie ook als natuurlijke zonnebrand gebruikte? Daarnaast werkt dit goedje ook nog eens ontstekingsremmend.

Voor kinderen vind ik het ook erg belangrijk dat hun tere huidje goed verzorgt wordt! Daarom is de zonnebrand van het Australische merk Simple as that erg goed! De kamille olie is verzachtend voor de huid en dus erg fijn voor je kleine!

Gebruik jij zonnebrand? En zo ja, wat voor dan? Vaak vergeten we te kijken op de etiketten maar doe dat voor de lol maar eens! Waarschijnlijk begrijp je maar de helft van wat er staat en ken je de meeste ingrediënten niet! Waarom zouden we het dan op onze huid smeren? Wie weet wat voor effect het heeft? Voor mij is deze ommezwaai heel fijn geweest en ik ben erg blij met de producten die ik gebruik!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie