Rituals Namasté collectie review

Rituals Namaste skincare collectie review

Sinds enkele weken werk ik nu bij Rituals en het bevalt super goed! Hierdoor wil ik natuurlijk ook lekker veel producten uitproberen om nieuwe pareltjes te ontdekken.

Ondanks dat ik bij Rituals werk zal ik mijn eerlijke mening over de producten geven en ook absoluut niks aanraden waar ik zelf niet achter sta of die ik zelf niet fijn vind.

De nieuwe Rituals Namasté skincare lijn bestaat uit meerde sub-lijnen:

  • Anti-aging
  • Verstevigend
  • Hydraterend
  • Zuiverend

Zelf besloot ik om eerst de hydraterende lijn uit te proberen omdat mijn huid wel wat hydratatie kon gebruiken.

Een gehydrateerde huid is namelijk ontzettend belangrijk om je huid gezond te houden en je die ”glow” te geven.

Alle producten uit de Rituals Namasté skincare collectie zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten (of van natuurlijke herkomst) en op een verantwoorde wijze verkregen.

De Hydrate collectie bevat daarnaast een actief complex met hyaluronzuur, Indiase Roos en Antioxidanten. Allemaal met het doel om de vochtbalans van de huid te herstellen voor een soepele huid.

Rituals Namaste skincare collectie review

Voor deze review heb ik de volgende producten uit de Rituals Namasté Hydrate collectie uitgeprobeerd:

  • Hydrating gel cream (dagcrème)
  • Intense hydrating serum
  • Cooling eye lotion
  • Urban hydrating mist

Hydrating Gel Cream

Persoonlijk vind ik de verpakking van deze dagcrème echt TE gek en super mooi. Dit staat prachtig tussen bijvoorbeeld je andere verzorgingsproducten en je parfums. En daarnaast vind ik het een heel groot voordeel dat je refills kan kopen voor deze crème in plaats van steeds een nieuwe pot te kopen. Ook beter voor het milieu natuurlijk!

De geur is erg lekker en het heeft een echte gel structuur. Daar moet je wel van houden en sommige mensen vinden dat juist helemaal niks. Ik vind dat juist wel prettig en draagt bij aan dat ”frisse” gevoel. Ik vind de gel niet mega soepel uitsmeren maar ook niet enorm stroef.

De gel voelt daarnaast niet heel dik op je huid en geeft inderdaad een gehydrateerd gevoel.

Intense hydrating serum

Serums zijn naar mijn idee nog belangrijker voor je huid in vergelijking met een dagcrème en ik gebruik serums dan ook altijd voordat ik dagcrème op doe.

Persoonlijk combineer ik dit serum met het The Ordinary Buffet serum. Die gebruik ik eerst en deze volg ik vervolgens op met deze Intense Hydrating Serum. Buffet is namelijk goed om huidveroudering tegen te gaan en dit serum is juist om je huid te hydrateren.

De geur is hetzelfde als die van de gel cream en erg lekker. Persoonlijk vind ik het heel fijn dat je maar een heel klein beetje nodig hebt om heel je gezicht mee te kunnen doen. En het is een behoorlijk grote verpakking waardoor je hier met gemak enkele maanden mee kan doen. Daarnaast werkt het pompje erg hygiënisch.

Ik ben heel enthousiast over dit serum en je krijgt er inderdaad een heel fris gevoel door op je huid. Zeker in combinatie met het Buffer serum werkt het super fijn.

Cooling eye lotion

Dit product heb ik nog niet erg veel gebruikt omdat deze stap nog niet echt in mijn routine zit. Daarnaast heb ik de laatste weken ook behoorlijk goed geslapen waardoor ik geen enorme wallen had.

Op dagen waar ik wel zichtbaar vermoeide ogen en wallen had gebruikte ik een beetje van deze lotion en voelde het ”strakker” en frisser.

Je hoeft maar een heel klein beetje van deze lotion te gebruiken omdat je het anders gaat zien wanneer het opdroogt.

Zeker voor de vrouwen die erg korte nachten hebben kan dit een hele fijne toevoeging aan je skincare routine zijn om je een fris uiterlijk te geven.

Urban hydrating mist

Rituals Namaste skincare collectie review

Ik sluit deze review af met wat mij betreft het allerfijnste product van deze lijn. Namelijk de Urban Hydrating Mist.

Dit is dus een spray die je na heel je routine en make-up nog over je gezicht kan sprayen. Deze spray verfrist je huid maar geeft ook een bescherming voor de invloeden van buitenaf. En ik merk dat mijn huid er enorm zacht van wordt.

Super makkelijk in gebruik met heel fijn resultaat. Ik snap nu niet meer hoe ik ooit een routine had zonder dit als afsluiter. Een blijvertje!

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie