Dalalou natuurlijk kraampakketten

Dalalou natuurlijk kraampakketten blog

Eigenlijk gek toch? Voor zoveel producten zijn er in de loop van de jaren veel natuurlijke en duurzame alternatieven gekomen zodat iedereen een bewustere keuze kan maken wanneer hij of zij dat wilt. Maar als je kijkt naar kraampakketten zijn deze nou niet echt duurzaam of natuurlijk te noemen.

Via via kwam ik terecht op de site van Dalalou. En ondanks dat ik zelf niet zwanger ben of een kindje heb ken ik wel veel vrouwen voor wie Dalalou een heel goed alternatief zou kunnen zijn. En daarom deel ik deze tip graag met jullie.

Dalalou is dus een webshop met natuurlijke kraam en cadeaupakketten. Ontstaan uit de verbazing van een aantal moeders over de hoeveelheid plastic dat er in de ”normale” kraampakketten zat.

Zeker wanneer je, je bedenkt dat het voor moeders en hun pasgeboren kindje is. Daar zou je toch duurzame en natuurlijke alternatieven voor willen hebben? Voor een goede en duurzame start? En zo was het idee van Dalalou geboren.

Leuke naam zou je denken?! Maar ook nog eens een naam met een mooie betekenis. Het is een verbastering van Dar a Luz. Dit betekent baren / bevallen in het Spaans.

Natuurlijke kraampakketten

Er zijn vier soorten kraampakketten en alle pakketten zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van verloskundigen en kraamverzorgenden. Ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Natuurlijke cadeaupakketten

Daarnaast zijn er ook twee cadeaupakketten. Een pakket is speciaal voor zwangere vrouwen en de andere is voor vrouwen in hun kraamtijd. Leuke cadeautip voor wanneer je een keer iets anders wilt geven om jouw vriendin / zus of collega mee te verwennen.

Naast kraam en cadeaupakketten verkopen ze trouwens ook losse producten. En daarnaast kun je er ook goed terecht voor inspirerende blogs.

https://dalalounatuurlijk.nl/

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie