Interview met Marilyn Bartman

Een interview met Marilyn Bartman

Yes het is weer After Wines Saturday en deze zaterdag is het weer tijd voor een heel leuk en inspirerend interview! Dit was weer zo’n typisch interview waar je erna bruist van de energie en super geïnspireerd bent geraakt.

Bibi en ik kennen Marilyn al een aantal jaren sinds een fantastische bruiloft van vrienden in Toscane waar Marilyn de fotografe was. Sindsdien zijn we haar altijd blijven volgen omdat haar foto’s echt uniek zijn, ontzettend mooi en omdat Marilyn een ontzettend leuk persoon is!

Ze heeft de afgelopen jaren daarnaast ook absoluut niet stilgezeten en blijft met nieuwe dingen komen en zichzelf ontwikkelen. Een vrouw naar ons hart!

Interview met Marilyn Bartman

Marilyn is dus fotograaf maar eigenlijk nog zoveel meer dan dat!

Een aantal jaren geleden had deze oer onderneemster een eigen modellenbureau en het leek haar leuk om daar video’s aan toe te voegen. Al snel leerde ze iemand zakelijk kennen op dat gebied en was ook snel een video productie bedrijfje geboren waar Marilyn zich met name bezighield met de productie.

De kans deed zich vervolgens voor om mee te gaan naar een bruiloft en Marilyn merkte bij zichzelf dat ze steeds foto’s wilde maken en toen begon het echt te kriebelen.

Een bruiloft waar ze vervolgens als tweede fotograaf mee kon en twee bruiloften van modellen van haar bedrijf volgde. Het jaar erop fotografeerde ze al 25 bruiloften waaronder een aantal in het buitenland!

Nu jaren later fotografeert Marilyn nog steeds bruiloften maar doet ze bijvoorbeeld ook love, zwangerschaps, baby & familie shoots. Neem daarom vooral eens een kijkje op haar Instagram pagina’s omdat deze foto’s TE mooi zijn!

Interview met Marilyn Bartman

Maar deze dame houdt zich al lang niet meer alleen maar bezig met fotograferen want ze heeft sinds een jaar ook een aantal toffe trainingen binnen haar tweede bedrijf Click and Grow! Een online coaching programma.

https://clickandgrow.marilynbartman.com/shop

Aan het begin van dit jaar volgde ik daarnaast nog haar nieuwe te gekke Social Media training Mama For Mini. Dit is een geweldige online cursus die je stapsgewijs leert hoe jij de beste foto’s van je kinderen of (in mijn geval) van je neefje / nichtje maakt.

Zo zie je maar, Marilyn is en blijft continue in beweging en wil zich ook blijven ontwikkelen en nog meer leren. Daarin heeft ze ook een echte passie ontdekt om andere vrouwelijke ondernemers ook te helpen met groeien en om succesvol te worden.

Hier zal ze zich de komende tijd dan ook meer en meer op gaan richten.

Wat voor Marilyn heel belangrijk is, is het stellen van doelen om te kunnen groeien. Daarin gelooft ze ontzettend in de law of attraction!

IMG_4141

Bij iedere After Wines Saturday interview vragen wij deze inspirerende vrouwen naar tips voor vrouwen die ook willen ondernemen of willen groeien.

Marilyn kwam met naar mijn idee een briljante tip. Ze omschreef het zo. Visualiseer je doel en visualiseer met name jezelf wanneer je dit doel hebt bereikt.

Je hebt dan dus je future self voor je. Vervolgens wanneer je een belangrijke beslissing moet maken, of je hebt onzekerheden, maak dan contact me je future self. Vraag haar, wat moet ik doen?

Ben je nou ook zo enthousiast over Marilyn geworden? Volg haar dan vooral even op Instagram voor een heerlijke dagelijkse dosis inspiratie maar kijk ook zeker even op haar website voor super leuke cursussen, trainingen of mogelijkheden voor shoots!

Bibi en ik gaan binnenkort een hele nieuwe training bij Marilyn volgen en hebben hier mega veel zin in. We laten jullie natuurlijk weten wat het precies is en hoe wij het vonden.

En nog een hele fijne tip om mee af te sluiten! Marilyn verkoopt op haar website ook foto presets waardoor je eigen foto’s er in een click nog mooier uitzien!

https://marilynbartman.com/

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie