Laouta Winter Glow & Laouta Repair Balm review

Laouta winterglow and Laouta repair balm review

Het is weer tijd voor een hele fijne beauty review en dit keer van producten waar ik bovengemiddeld blij van wordt.

Wij mochten namelijk twee producten testen van een nieuw duurzaam natuurlijk beauty merk: Laouta. En zoals jullie weten worden wij heel blij van duurzame & natuurlijke merken.

Laouta is een klein Grieks familiebedrijf met een grote kennis van cosmetica. Laouta gebruikt alleen maar natuurlijke, lokale en vegetarische ingrediënten voor hun producten en test niet op dieren en dat allemaal geïnspireerd op Mediteraanse recepten.

Het draait bij de producten van Laouta allemaal om de kwaliteit. Alle producten zijn handgemaakt en gebruiken lokale ingrediënten. De basis van de producten is een mix van olijf olie en kruiden en dat maakt de producten uniek.

Het verpakkingsmateriaal is voor 100% recyclebaar en de producten bevatten geen synthetische stoffen. Het productieproces belast daarnaast het milieu niet en dat is wel heel fijn om te weten!

Laouta Winter Glow

Het eerste wat opvalt aan dit product is de super mooie en chique verpakking. De olie zie je goed door het glazen flesje heen en is super mooi en schittert je tegemoet.

Deze olie belooft je huid te verzorgen en flink te hydrateren. Daarnaast geeft het je huid een porselein achtige uitstraling.

Zoals de naam al zegt is deze olie heel erg geschikt voor de winter maar ook in deze tijd met de eerste zonnige dagen kan ik het product heel erg aanraden. Want door het scheren van mijn benen krijg ik toch snel een droge huid en heb ik een product nodig dat een goede hydratatie geeft.

Daarnaast is het ook fijn wanneer je benen er egaal en niet vlekkerig uit zien want dat staat toch een heel stuk fijner onder een lente jurkje of rok.

Voor gebruik raad ik je aan om het product even flink te schudden zodat het goed gemengd is. Voor het aanbrengen heb je maar een kleine hoeveelheid nodig en ik ben na het eerste gebruik gelijk verliefd op de heerlijke geur.

De olie brengt heel makkelijk aan en trekt redelijk snel in. Wanneer je, je benen vergelijkt zie je gelijk goed dat de olie daadwerkelijk een porselein uiterlijk geeft.

Ik ben ontzettend blij met deze fijne olie en kan het van harte aanbevelen. De prijs van deze Laouta Winter Glow is €21,99 en dat vind ik een hele nette en lage prijs voor een natuurlijk en duurzaam beauty product. Daarnaast kun je ook best lang doen met een flacon.

https://laouta.nl/nl/product/deep-hydratatie-winter-glow-dry-oil/

Laouta Repair Balm

Deze Repair Balm is multifunctioneel en kun je gebruiken voor je lippen maar ook voor je huid. De Laouta Repair Balm hydrateert, geneest en beschermt. Een super product om altijd bij je te dragen.

Ik heb de Repair Balm met name op mijn lippen gebruikt en op bepaalde schrale plekjes op mijn handen en het smeert super makkelijk uit, het ruikt lekker en je hebt ook nog eens maar weinig nodig.

Wat ik het fijnste vind is dat je niet steeds hoeft te smeren wat na gebruik van andere lipbalms wel het geval kan zijn en die je lippen juist alleen maar droger maken. Dat is bij deze balm absoluut niet het geval!

De prijs van deze Repair Balm is €8.

All-in-one Repair Balm Travel Size 15gr

Laouta heeft daarnaast nog veel meer mooie en fijne producten die we de komende tijd zeker nog gaan uittesten en die vind je natuurlijk ook op de webshop.

Laouta

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie