De leukste zomer hoeden

Hebben jullie dat ook? Dat je droomt van die fijne vakantie? Van dat terrasje samen met wat vrienden? Of in Amsterdam lekker door de kanalen varen? Ik moet zeggen dat van al dat binnen zitten ik daar toch wel weer veel zin in heb hoor!

Heerlijk dat zomerse weer! Hier in Doha is het al behoorlijk warm en schijnt dat zonnetje soms behoorlijke fel op je hoofd! Daarom ben ik op zoek naar een fijne hoed!

Foto afkomstig van Instagram

De hoeden van Old habits die hard blijven toch wel een van mijn favorieten hoor!! Ook al lijken ze best warm zo op het oog zijn ze echt prima voor een zomerse dag!

Een ander merk waar ik ook enorm van hou is Lack of colour! Zij hebben momenteel ook zo een fijne zonnehoeden lijn!

Foto’s afkomstig van http://www.lackofcolor.com

Dit lijkt mij erg fijn zeker omdat met donker haar je snel een erg warm hoofd krijgt en ik al vaker een zonnesteek heb gehad! Dat wil ik graag voorkomen! En super leuk voor al je vakantie outfits toch!!

Wat vinden jullie hiervan?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie