De leukste kinderbureaus

Kinderen vinden het vaak heerlijk om hun eigen plekje in huis te hebben en lekker te tutteren! Een beetje kleien, kleuren, verven of andere knutselende maken is heerlijk voor een kind! Mijn dochter heeft hier ook sinds een paar weken haar eigen plekje voor gekregen. Een eigen bureautje in de woonkamer waar ze helemaal los kan gaan!

Hier in Doha is helaas niet alles verkrijgbaar en je kunt het wel hierheen laten verschepen maar dat is vaak zo duur!

Toch wil ik jullie de leukste kinderbureau’s laten zien die ik tijdens mijn online zoektocht had gevonden!

Foto’s afkomstig van Instagram

It’s Kaos heeft een enorm leuke constructie bedacht om een bureau voor je kleine te maken! Dit rek wat je basis als het ware is kun je uitbreiden door bijvoorbeeld een bijbehorend tafelblad te kopen! Wanneer je kindje ouder en dus groter wordt kun je het tafelblad hoger op het rek plaatsen. Super leuk idee toch! En moet je kindje even zijn of haar energie kwijt dan kunnen ze lekker op het rek klauteren.

Foto afkomstig van Archive Store

Bij mijn lievelingswinkel in Amsterdam, Archive Store kun je dit enorm schattige bureau vinden van het Franse merk Bonton! Super schattig in een bohemian kinderkamer en zelfs in je woonkamer misstaat zoiets zeker niet!

Foto afkomstig van Instagram

Een andere winkel waar ik heel graag online naar zoek is Lidor! Ze hebben een gigantisch aanbod voor je kleintje! Een merk dat zij verkopen is Jungle by Jungle. Waar dus dit leuke kinder bureau verkrijgbaar is!

Mijn kleine dame is op dit moment ook lekker druk aan haar tafeltje! Ze kleurt er op los deze dagen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie