Relax!

Ik ben best wel een liefhebber van een fijne jeans of een relaxte pantalon, terwijl ik ook heel vaak jurken draag! Zeker hier in Doha wanneer het erg warm is vind ik zo een skinny jeans eigenlijk helemaal niet zo fijn! Als het dan buiten ruim 40 graden is en vochtig wil ik niet iets wat strak rond mijn benen zit! Daarom ben ik op zoek gegaan naar hele relaxte broeken.

Een van mijn meest favoriete merken is toch wel Posse. Dit Australische merk maakt de meest mooie kledingstukken die dus ook nog nog eens heel fijn zitten.

Afbeelding afkomstig van Instagram

Deze broeken zijn gemaakt van linnen en dus lekker luchtig! Wat met de zomer die eraan komt erg fijn is! Zelf heb ik ook een blouse van dit merk en ik draag deze echt mega vaak!

Maar ook een relaxte jeans zo soms zo fijn zijn! Lekker luchtig topje erop, haar in een frummel knot en klaar ben je! Een van de merken die ik qua jeans erg fijn vind zijn die van Levi’s!!

Deze foto zag ik op het IG account van Levi’s voorbij komen en ik was eigenlijk gelijk verkocht! Een super leuke kleur waar je veel soorten topjes/blouses op kunt dragen en een relaxte fit!

Een ander merk dat ik tegen kwam en wat er erg tof uit zag was One tea spoon. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier nog nooit van gehoord had, maar de jeans zien er zo enorm fijn uit!

Foto’s afkomstig van Instagram

Dit ziet er toch heerlijk uit!! Zo is het dragen van een jeans alleen maar relaxt dacht ik zo!

Houden jullie van dit soort broeken?

Veel liefs en fijne zondag!

Bibi

Een gedachte over “Relax!

Geef een reactie