All That Remains

De afgelopen jaren zijn wij steeds meer bezig met duurzaamheid en merken die beter voor de wereld zijn ten opzichte van de fast fashion industrie.

Daarom vinden wij het erg leuk om nieuwe merken te blijven ontdekken die dit ook belangrijk vinden en daarnaast ook nog eens pareltjes van kledingstukken ontwerpen. Win win!

Zo kwam ik op dit prachtige merk terecht, All That Remains. Een merk waar de filosofie helemaal om duurzaamheid gaat. Ze ontwerpen hun kleding namelijk op zo een manier om ze voor een hele lange tijd mee te laten gaan. De items worden met de hand gemaakt en in kleine oplages.

Naast deze prachtige en goede filosofie is de kleding ook nog eens prachtig en inderdaad tijdloos. Ook hier ligt de prijs van de kledingstukken natuurlijk hoger ten opzichte van de fast fashion kleding maar het is dan ook kleding van hele goede kwaliteit, mooie stoffen en is gemaakt om jarenlang in plaats van enkele seizoenen mee te gaan. En als je het dan omrekent is het helemaal niet zo duur.

Dit zijn mijn favoriete items:

Shot_23_039_1024x1024

Shot_20_025_1_1024x1024

Shot_14_017_1_1024x1024

Shot_54_030_1_1024x1024

allthatremainslove.com

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie