Het leukste kinder beddengoed

Sinds de geboorte van onze dochter ben ik steeds meer verliefd geworden op mooi (en duurzaam) beddengoed. Zo heb ik enige tijd terug wat beddengoed voor onszelf aangeschaft van Crispsheets. Waar ik nog steeds super blij mee ben!

Ze hebben nu ook super fijn en leuk beddengoed voor kinderen! Een aparte lijn die Petit Sheets heet! En wat ook zo leuk is, is dat je kunt matchen met je eigen beddengoed.

Foto’s afkomstig van Instagram

Een andere winkel waar ik enorm van hou is Archive Store! Altijd als ik in Amsterdam ben moet ik even langs deze fijne winkel! Ook zij hebben enorm fijn beddengoed. De kleuren zijn zo mooi en de stoffen lekker zacht! De producten zijn gemaakt van 100% linnen wat super fijn is in de zomer!

Foto’s afkomstig van Instagram

Een ander merk wat ook super fijn kinder beddengoed verkoopt (te koop via Archive Store) is Studo Feder!

Foto’s afkomstig van Instagram

Dit fijne Deense merk heeft zulke lieve kleuren en prints in hun collectie! De prints kun je heel tof “mix and machten” met elkaar zodat je je eigen sfeer kunt brengen aan een kinderbedje!

Ik kan niet wachten tot ik beddengoed kan halen voor de kleine! Nu slaapt ze nog in een slaapzakje maar zodra ze klaar is voor een dekentje weet ik waar ik heen ga!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie