Glow mini Insta cursus

Gisteren ben ik begonnen met de Glow Mini Cursus en ik ben er zo enthousiast over dat ik de cursus die normaal gesproken 6 dagen duurt al voor de helft gedaan heb!

In de Glow mini insta cursus leer je hoe je plantaardig eten kunt integreren in je leven en in dat van je kindje! Op een hele fijne, luchtige en speelse wijze leer je enorm veel in een korte tijd! Doordat alles via Instagram gedaan wordt voel je, je erg betrokken bij de twee lieve dames die deze cursus geven! Isabella en LouLou geven je alle info die je nodig hebt!

Afbeelding afkomstig van Instagram

Ik kan niet zeggen dat wij veganistisch leven, want zo nu en dan staat er wel kip of vis op tafel maar over het algemeen eten wij thuis veelal plantaardig. Onze leefstijl zet mij sinds ik moeder ben vaak aan het denken. Krijgt onze dochter binnen wat ze nodig heeft? Wat kan ik verbeteren of aanpassen? Welke kennis heb ik nodig om haar het beste te kunnen bieden? Ons dochtertje heeft snel last van haar buikje en destijds zijn we ziekenhuis in en uit geweest met haar. Om op eigen houtje te gaan experimenteren dat vinden wij als ouders niet verantwoord voor ons kindje daarom ben ik deze cursus gaan volgen!

En oh man wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! In de eerste module leerde ik al enorm veel! Niet alleen voor onze dochter maar ook voor onszelf! Je krijgt een duidelijk inzicht in hoe je aan alle voedingsstoffen komt wanneer je plantaardig eet!

Zusjes Isabella en LouLou leven beide een veganistisch leven. Op hun website vertellen ze welke voordelen ze zelf aan deze levensstijl ervaren en ze maken de heerlijkste recepten!

Tot as vrijdag kun je je nog inschrijven voor deze Insta cursus! Hij kost momenteel €59,- en komt ook voorlopig in deze (goedkope) vorm niet meer terug! Ik vind de cursus echt een aanrader en een verrijking voor zowel jezelf als je kleintje!

https://www.gowiththeglow.nl/glow-mini-instagram-cursus

Via deze site kun je, je aanmelden voor de cursus!

Veel liefs,

Bibi

Een gedachte over “Glow mini Insta cursus

Geef een reactie