The Ordinary The No-Brainer Set Review

The Ordinary The No-Brainer Set review

Zelf ben ik me pas sinds een tijdje in skincare aan het verdiepen. Jarenlang gebruikte ik gewoon een dagcrème en micellair water maar meer kwam er niet bij kijken. Maar na verschillende soorten van anticonceptie en ouder worden merk ik dat mijn huid echt veel meer aandacht nodig heeft. Tijd voor een ommekeer dus!

Maar er zijn zoveel verschillende skincare producten dat het overzicht houden heel erg moeilijk is!

Nu las ik al maanden hele positieve dingen over The Ordinary! Dus besloot ik daarvan een complete test uit te testen en kwam ik uit bij The No-Brainer set. Echt perfect voor mij!

De set bestaat uit drie essentials van The Ordinary:

  • Natural Moisturizing Factors + HA
  • Granactive Retinoid 2% in Emulsion
  • “Buffet”

In de bijsluiter staat ook duidelijk wanneer je welk product in welke volgorde moet gebruiken. Heel fijn! Ik vind trouwens de verpakkingen en The look van alle producten echt heel mooie en heel simpel.

Natural Moisturizing Factors + HA
Deze crème beschermd de buitenste laag van de huid en houdt de huid gehydrateerd en je gebruikt de crème pas na het gebruik van de andere twee producten.

De crème vind ik persoonlijk heel vet aanvoelen en aanbrengen maar het smeert wel makkelijk uit. Ondanks de vettige structuur krijg ik er geen hele vette huid van. Dat is voor mij wel heel belangrijk en de huid voelt zeker gehydrateerd!
The Ordinary The No-Brainer Set review

Granactive Retinoid 2% in Emulsion
Dit is een soort van serum en combineert twee vormen van retinoïd-actieve stoffen die schijnbaar tekenen van huidveroudering tegen gaan.

Het is een melkachtig, vloeibaar serum en je gebruikt dit alleen in de avond nadat je Buffet hebt opgedaan. Het voelt niet zwaar aan op de huid!
The Ordinary The No-Brainer Set review

Buffet
Dit vind ik denk ik het fijnste product van de set. Het brengt echt heel prettig aan en je krijgt er een heel schoon en fris gevoel door. Je gebruikt dit serum iedere ochtend en avond voordat je de crème of het andere product gebruikt.

Ook Buffet gaat tekenen van huidveroudering tegen zoals rimpels maar wordt ook gebruikt voor onregelmatigheden.
The Ordinary The No-Brainer Set review

Persoonlijk ben ik heel enthousiast over deze The No-Brainer set van The Ordinary, het gebruik en de eenvoud. Mijn huid ziet er de laatste weken erg goed uit en ik weinig last van oneffenheden.

De prijs is ook nog eens heel fijn met €29,00 voor de volledige set. Dus alle drie de producten. In vergelijking met andere skincare producten is dit echt een koopje!

http://www.debijenkorf.nl/the-ordinary-the-no-brainer-set-limited-edition-verzorgingsset-1192090501-119209050100000

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

 

Geef een reactie