Sassefras

Elke keer wanneer ik op zoek ben naar wat nieuw speelgoed kom ik weer tot de verrassing wat voor leuke webwinkels er zijn! Deze keer stuitte ik echter op een wel erg leuke webwinkel met speelgoed speciaal voor meisjes! 

Sassefras is een super leuke webwinkel dat zich dus richt op meisjes tussen de 0 en 6 jaar en wat mij direct te binnen schoot was “Wat ontzettend leuk maar zou ze niet veel kritiek krijgen” veel moet tegenwoordig namelijk genderneutraal zijn!

Mede daardoor was ik getriggerd en omdat ik leuke winkeltips graag met jullie deel besloot ik een mail te sturen! Ik kreeg een super positieve reactie! Ook had ik een vraag over een product uit haar webwinkel en ze heeft mij daar enorm fijn mee geholpen! Geen vraag was teveel merkte ik!

Saskia is het gezicht achter de webwinkel Sassefras! Ze droomde altijd al van een dochtertje. Samen spelen met poppen, theekransjes houden (Saskia is een echte theeleut zoals ze mij vertelde). Toen zij moeder werd van een dochtertje bleek zij echter niet het type te zijn dat van poppen en theekransjes hield. Zo is Sassefras ontstaan en kan Saskia zich uitleven in roze en verkoopt zij typisch meisjes speelgoed! Al kunnen jongens dat natuurlijk ook super tof vinden en zijn zij net zo welkom om te shoppen in haar webshop!

Negatieve reacties heeft ze ook nog niet gehad! Wat ik fijn vond om te horen eigenlijk, want tegenwoordig wordt er zo snel commentaar gegeven! Terwijl iemand, Saskia in dit geval, juist haar droom naleeft en dat is toch juist top dat zij dat doet!! 

Sassefras richt zich in de samenwerking met de merken die zij verkoopt op kleine ondernemers. Welke merken er verkrijgbaar zijn? Wigiwama tipi’s, Jellycat knuffels en nog veel meer. Ook verkoopt ze onder haar eigen naam een aantal producten zoals bijvoorbeeld stapelfiguren.

Tijdens mijn mail contact voel ik de passie waarmee Saskia werkt! Ze vertelt me hoe belangrijk zij het vindt dat de fantasie van kinderen gestimuleerd wordt. Iets waar ik het zelf ook volledig mee eens ben! Vaak vergeten we hoe belangrijk fantasiespel is voor kleintjes! Zoals ze verteld wordt het stukje fantasie vaak weggenomen bij plastic speelgoed en dat klopt ook wel!! Er zitten toeters en bellen aan en het kindje hoeft niet te doen “alsof”. Je zult dan ook geen plastic speelgoed vinden bij Sassefras.

Zelf wil ik graag nog een knuffel pop voor mijn dochter kopen! Ze houdt van voetballen en spelen met auto’s, maar kan zo vertederend lief met haar knuffels spelen en doet vaak de haren van haar knuffelbeertje (de reden waarom mijn föhn en borstel plots weer op haar kamertje liggen).  

Zoals Saskia mij vertelt zijn de poppen van Alimrose erg leuk dus deze ga ik zeker aanschaffen en zodra ik weer naar Nederland kan bestel ik er eentje bij Sassefras!

Zijn jullie nou nieuwsgierig geworden kijk dan zeker even op de website: www.sassefras.nl 

En als je advies nodig hebt kan ze je ook nog eens heel goed helpen!! 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie