The Coconut Bowl

Wij zijn altijd op zoek naar leuke webshops en met name naar webshops die ook nog eens in het teken staan van duurzaamheid. Want de wereld wordt al genoeg belast en dat willen we liever net verergeren.

In de ochtend is het natuurlijk heerlijk om een bowl te maken yoghurt, fruit of andere lekkere dingen om je dag goed te beginnen. Vaak zie je deze heerlijke ontbijtgerechten op Instagram geserveerd worden in super leuke kokosnoot bowls. Dat ziet er zo gaaf uit!

Dus besloot ik eens op onderzoek uit te gaan hoe ik zelf een aantal van deze toffe bakjes / kommen kon bemachtigen en toen kwam ik dus bij The Coconut Bowl!

Per jaar worden er miljoenen kokosnoten geoogst voor allerlei soorten dingen. Zoals bijvoorbeeld de olie, het water of het vlees wat erin zit. Vervolgens belanden deze mooie kokosnoten zonder pardon op een stortplaats waar ze vervolgens verbrand worden. Zonde!

De missie van The Coconut Bowl is daarom om de schelpen te redden en het verspillen te voorkomen! En dat spreekt me echt enorm aan!

De vakman van The Coconut Bowl maakt vervolgens elke kokosnoot schoon en maakt er vervolgens prachtige schaaltjes en kommen van! Ze worden erna ook nog eens gepolijst met biologische kokosolie voor die mooie glans.

De kommetjes worden lokaal in Vietnam gemaakt en door dus bij The Coconut Bowl te kopen ondersteun je wereldwijde duurzaamheid. Love that!

Original_Coconut_Bowl_1080x
Gladde buitenkant – €9,95
Natural_1080x
Ruwe buitenkant – €9,95
coconut-bowl-paars_25099cb4-83e6-4ad6-be83-7946658d2a17_1080x
Bewerkte binnenkant – €9,95

thecoconutbowl.nl

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie