Kindervakantie

Sinds ik moeder ben geworden is het hele concept van reizen natuurlijk ook verandert. Je pakt niet zomaar je koffertje met leuke outfits en gaat, nee je neemt je halve huishouden mee en dan nog vergeet je precies datgene wat je het meest nodig hebt!

Gelukkig zijn er heel veel kindvriendelijke reizen te boeken waar je genoeg van het hotel kunt krijgen!

Onlangs kwam ik op een heel leuke site terecht van een tof hotel op Bali! Casa Palma Bali. Dit super mooie hotel bied namelijk (tegen een kleine meerprijs) kinderbedden + beddengoed aan.

Foto’s afkomstig van Casa Palma Bali

Nou zul je nu wellicht niet naar Italië willen maar wanneer dit weer kan en veilig dan is Norcenni Girasole Club een enorme aanrader voor gezinnen!

Dit gigantische vakantie park bestaat al enige tijd (ik ben er als kind ook geweest en weet nog dat ik het fantastisch vond). Over de jaren heen is er natuurlijk veel verandert maar wanneer je op de website kijkt zie je hoeveel leuke opties er zijn qua verblijf en ook qua speel mogelijkheden voor de kids!

Ook via de super leuke site TRVLBEES kun je enorm goede tips vinden voor vakanties met je kleintje! Portugal heeft bijvoorbeeld ook hele toffe kindvriendelijke vakantie bestemmingen en zelfs in ons kikkerlandje zijn top vakanties te bedenken!

Ik zelf ben opgegroeid in Zeeland vlakbij een Roompot vakantie locatie! Ik weet nog goed dat ik als kind hier vaak langs liep als ik naar het strand ging en ik vond de sfeer er altijd erg aangenaam!

Voor kids hoeft een vakantie niet luxe of spectaculair te zijn, zo’n zee en strand is vaak al genoeg!

Wij denken eraan om eind dit jaar naar de Malediven te gaan omdat het dicht bij Qatar ligt en je er lekker kunt relaxen. Maar als ik in Nederland had gewoond was ik zeker in Europa gebleven! Maar goed eerst maar eens kijken hoe alles nu gaat lopen met dit Coronavirus. Voorlopig blijven we nog gewoon thuis.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie