Groene muren, yes please!

De lente is weer aangebroken en daarmee is ook gelijk mijn verander woede weer aangewakkerd. Als kind veranderde ik mijn kamer al minimaal een keer in de maand. De meubels werden verplaatst en kasten werden leeggeruimd. En die drang om dingen te veranderen heb ik dus nog steeds.

Vorig jaar hebben wij een aantal muren een blauwe kleur gegeven. Ik vond het best wel een mooi effect hebben maar de kleur blauw is naar ons idee wel echt TE blauw.

Dus zoals gewoonlijk zocht ik weer inspiratie op Pinterest en in plaats van een nieuwe blauwe kleur ging mijn aandacht naar groene muren. Op slag verliefd en een van onderstaande groene kleuren moet dus onze blauwe muurkleur gaan vervangen.

Welke kleur en welk beeld vinden jullie het mooiste?

De beelden zijn afkomstig van Pinterest.

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s