Inventum MK351 melkopschuimer review

Inventum MK351 melkopschuimer review

Twee jaar geleden schreef ik een review over de mooie high-end Illy melkopschuimer. Deze melkopschuimer had een super mooi design en de schuim was ook erg mooi en dik. Het was een behoorlijk dure melkopschuimer en helaas ging die na één jaar al stuk.

Toen heb ik een tijd lang thuis handmatig melk opgeklopt maar zeker nu ik zoveel thuis ben vanwege Corona miste ik het echt om een melkopschuimer te hebben!

Dus ik ging snel op Bol.com op zoek naar een nieuwe melkopschuimer met goede reviews en een leuk prijsje en al heel snel kwam ik uit bij de Inventum MK351 melkopschuimer. Deze melkopschuimer heeft ontzettend goede en hoge reviews en de prijs is daarnaast met €37,95 heel erg netjes!

Zo gezegd, zo gedaan en de volgende dag was de melkopschuimer al thuisbezorgd!

Het design is strak en slank en ik koos voor de witte versie. Dit vind ik wat frisser in de keuken staan. Er zit een heel fijn en hanteerbaar handvat aan en dat werkt super prettig met inschenken.

Maar hoe werkt deze melkopschuimer van Inventum? De bediening is gelukkig kinderlijk eenvoudig en wat ik het allerfijnste vind, is het feit dat de melkopschuimer bijna geluidloos is. En dat is voor een melkopschuimer echt niet normaal!

De melk is snel klaar, op goede temperatuur en het schuim is echt perfect en als ik eerlijk ben beter in vergelijking met de dure Illy melkopschuimer.

Een echte aanrader dus!

http://www.bol.com/nl/p/inventum-mk351-melkopschuimer-wit

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie