Collageen

Ik ben inmiddels 30 jaar en hoewel ik dat nog steeds jong vind en ik mij enorm fijn voel bij deze leeftijdsfase zie ik wel dat mijn lichaam begint te veranderen. Ik begin langzaam rimpeltjes te krijgen bij mijn ogen, zo nu en dan vind ik een grijze haar.

Nou is dit allemaal geen ramp, maar ik merk dat mijn huid wel om wat extra’s gaat vragen en als ik dit aan de buitenkant al aan mijn huid kan zien vraag ik me ook af hoe het binnen in mijn lijf zichtbaar is.

Zoals je wellicht weet maakt je lichaam collageen aan wat helpt bij de elasticiteit van je huid, de aanmaak van je spieren en is goed voor je botten en gewrichten. Tegen het eind van je twintiger jaren maakt je lichaam steeds minder aan. Dit neemt zelfs met ongeveer 1% af per jaar. Daarom ben ik begonnen met het toevoegen van collageen aan mijn voeding. Elke ochtend neem ik een schepje collageen in poedervorm en dit voeg ik toe aan mijn smoothie.

Deze vorm van collageen is van het merk Mattisson en verkrijgbaar via oa bol.com en Holland & Barrett en is gemaakt van vissen.

Deze informatie is afkomstig van de website van Mattisson

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met dit product en ben ik blij dat ik op deze manier mijn collageen gehalte op peil kan houden!

Er zijn overigens meer soorten collageen te vinden via Mattisson! Ook voor de vegans onder ons zijn er fijne producten te vinden!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie