Kleur in je interieur

Het mooiere weer komt eraan en voor mij is dat altijd een moment dat ik verlang naar wat meer kleur! Zowel in mijn huis als in mijn kledingstijl ben ik dan op zoek naar vrolijke tinten.

Omdat ik elk voorjaar/ zomerseizoen toch wel weer op zoek ben naar iets anders is het ook zo dat ik niet altijd voor een duur of groot item kan of wil kiezen! Al moet ik zeggen dat de meeste spullen die we hebben vaak langdurig gebruikt worden!

Dit jaar ga ik de kleuren weer zoeken in wat fijne accessoires! Een goede winkel hiervoor kan dan zijn de Zara Home!!! Zij weten toch altijd weer een mooie collectie neer te zetten!

Deze simpele vazen van de Zara vind ik erg leuk omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen en toch meer kleur in huis brengen! Gaaf om ze zo neer te zetten maar wat ook erg tof is, is om ze te vullen met gedroogde bloemen!

Een andere manier om op een speelse manier kleur in je woning te creëren is door iets aan je wand te hangen!

Manden, borden, kunstwerken en noem maar op het fleurt je huis direct op! Dit geeft naar mijn idee zelfs een mediterraans tintje aan je woning!

Zoals je ziet kun je je woning een heel nieuw vrolijk tintje geven zonder dat je daar veel voor hoeft te doen! Fleurige kussens kunnen ook al zuivel verschil maken! Leuk ook om juist te experimenteren met kleur op deze manier!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie