Almond Breeze Barista Review

Almond Breeze Barista Review

Een hele poos terug heb ik al eens een review geschreven over de Oatly Haver Barista. Een product dat naar mijn idee ontzettend goed werkt als melkvervanging in een Cappuccino of Latte Macchiato.

Maar toen ik in november bij Bibi was heb ik daar een amandelmelk uitgeprobeerd en dat vond ik dus ook een hele lekkere vervanging voor melk in je koffie!

Tijd om op zoek te gaan naar zo’n amandelmelk in barista versie in Nederland. En al snel kwam ik uit bij de Almond Breeze Barista.

Tijd om te testen dus!

Almond Breeze Barista Review

Wat als eerste opvalt is de kleur. Deze is natuurlijk niet wit zoals we gewend zijn van melk. Maar wat romiger.

Op werk heb ik deze Almond Breeze Barista in de melkopschuimer uitgeprobeerd met een perfecte schuimlaag tot gevolg en thuis heb ik (doordat mijn melkopschuimer het heeft begeven) in een pannetje opgewarmd en zelf opgeklopt met een garde. Ook door het zelf opkloppen kreeg ik een hele mooie schuimlaag. So far so good!

Almond Breeze Barista Review

En dan nu het belangrijkste. De smaak.

Ik ben erg onder de indruk van de Almond Breeze Barista. De schuim is erg goed en ik vind de smaak dus ook heel lekker. Alle natuurlijke Barista varianten die ik tot nu toe heb geprobeerd smaken allemaal wat voller en wat minder melk fris. Dat is bij dit product ook het geval maar ik vind de smaak erg lekker en passen bij koffie.

Naast de Oatly Haver Barista vind ik dit dus een heerlijke melkvervanger optie! En daarnaast ook nog eens laag in calorieën.

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie