Kunst met kleintjes

Soms lijkt het wel alsof het nooit anders is geweest. Inmiddels ben ik er zo aan gewent hoe de dagen nu zijn dat ik me ook wel eens afvraag hoe het zal zijn als je weer alles mogelijkheden van hiervoor hebt.

Ik vind het leuk om elke dag iets te doen waar zij plezier van heeft. Klei maken, torens bouwen lekker voetballen! En soms ook kliederen en mooie kunst maken!

Onlangs kwamen mijn Ikea pakketjes aan en vrolijk ging ik aan de slag. In de dozen zaten kartonnen opvul stukken en direct pakte mijn dochter deze. Ze vond ze prachtig! En weet je wat dacht ik, hier kunnen we kunst van maken!!

Wat vingerverf, aantal stukken karton en je hebt een heel blij kindje dat lekker aan het kliederen is!! En jij kunt je huis opvrolijken met een mooi uniek kunstwerk!

Wat ook een leuk product is om mee te experimenteren zijn voedingskleurstoffen! Deze zijn niet schadelijk mocht je kleine ze binnen krijgen en werken super goed! Wat dacht je van een paar druppels kleurstof op een papiertje doen en vervolgens met een rietje blazen! Je krijgt de meest mooie kunstwerken op die manier!

Je kunt met die kleurstoffen ook rijst en pasta kleuren en deze opplakken op een groot A2 papier! Dan zijn de kleintjes weer even zoet en hebben ze ook iets super leuks gedaan!

Wij zijn momenteel met zelfgemaakte klei aan het spelen waar ik in een voorgaande blog over schreef en gaan straks lekker knutselen! En kijken hoe we het huis daarmee een mini make over kunnen geven!

Fijne dag en veel liefs,

Bibi

Geef een reactie