Netflix tips voor april 2020

Yes! Het is weer tijd voor Netflix tips. Dit keer zijn het Netflix tips voor de maand april (alweer). Na een aantal hele gekke en ook wel wat enge weken is het fijn om je gedachten te verzetten.

Letter for the king
654e8ff3ea22b959e0488b1c31aab43fDit is een klein beetje valsspelen want dit is een release van eind maart maar een serie die je gekeken moet hebben.

Dit is inderdaad een serie gebaseerd op het boek ”de brief voor de koning” van de schrijver Tonke Dragt. Een boek dat bijna ieder kind wel heeft gelezen en nu dus is verfilmd door Netflix.

De serie staat sinds 20 maart op Netflix.

La casa de papel
b6f9837c1b62d5f3872b0488bcd0cc1a
Wat ben ik blij dat het vierde seizoen van La casa de papel in april eindelijk weer uitkomt. Bijna iedereen kent deze serie en het verhaal met Tokyo, Rio en El Professor. En daarom heeft deze serie niet voor niets enorm veel fans.

Ik kan niet wachten om te zien hoe het gaat aflopen. Vanaf 4 april!

Elite
8adfa063d2aaedc285405bf64b31c5e1
We blijven nog even bij de Spaanstalige series want in maart is ook het derde seizoen van Elite uitgekomen!

Once upon a time in Hollywood

Normaal gesproken duurt het behoorlijk lang voordat er Bioscoop films op Netflix komen te staan maar in April kunnen we al gaan genieten van deze geweldige film van Quentin Tarantino.

Tiger King

Dit kan wellicht al oud nieuws voor jullie zijn maar deze documentaire is echt te bizar voor woorden om niet in dit lijstje op te nemen.

Iedereen die hem heeft gezien blijft hier weken over praten en niet zonder reden. Dit is een verhaal, zo bizar dat het wel waar moet zijn!

Alleen al voor alle leuke memes zou je deze docu moeten kijken.

Annie

Dit is en blijft een van mijn favoriete jeugdfilms. De leuke liedjes en het mooie verhaal maken dit een echte klassieker!

Wat is jullie favoriete Netflix serie of film?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie